Pan Zdeněk jako jeden z mála klientů POHODY nemá žádnou rodinu, se kterou by mohl oslavit významné životní okamžiky. Proto jsme mu za POHODU připravili oslavu 70. narozenin v kavárně Bílá vrána. Tímto byhom chtěli moc poděkovat všem dárcům, kteří panu Zdeňkovi přispěli skrze naši výzvu na Darujme.cz na vysněné dárky a umožnili nám tak připravit opravdu krásnou oslavu.

Kavárna Bílá vrána se pro tuto příležitost oblékla do slavnostního kabátu – nechyběly balónky, girlandy, ani narozeninové transparenty. Pracovníci kavárny připravili skvělý catering včetně dvoupatrového narozeninového dortu a kolem půl páté se začali scházet první hosté. Když po páté hodině dorazil oslavenec Zdeněk, byla už kavárna naplněná k prasknutí.

Následovaly gratulace, předání darů a krájení dortu. Největší radost měl pan Zdeněk z poukazu na výlet do milovaných Třebenic, kde prožil krásné dětství, a které si moc přál ještě jednou společně s přáteli navštívit. Děkujeme všem hostům, kteří dorazili a umožnili tak panu Zdeňkovi prožít kouzelnou oslavu 70. narozenin.