Paní Maruška loni v říjnu oslavila 80. narozeniny. Za POHODU jsme jí uspořádali v kavárně Bílá vrána oslavu se spoustou milých hostů, skvělého občerstvení a dárků. A díky vám jsme jí mohli splnit i její velké dlouholeté přání – vyrazit v létě na plavbu parníkem po Vltavě.

Na první srpnový víkend roku 2024 paní Maruška určitě jen tak nezapomene. Konečně si totiž mohla splnit sen o výletě na parníku po Vltavě. Měla tak možnost si Prahu prohlédnout z úplně nové perspektivy a proplout si po vodě centrum města. Užila si ale i krásné přírodní scenérie, které se jí naskytly kousek za Prahou. Výhledy si užívala jak tradičně z paluby, tak i po námořnicku kulatým okýnkem z podpalubí.

Nesmělo samozřejmě chybět výborné občerstvení – k obědu oblíbený řízek a hranolky a jako zlatý hřeb kávička a dortík přímo na palubě lodi. Paní Maruška si výlet užila na maximum a má z něj krásný zážitek, na který bude vzpomínat do konce života. Zbylé peníze ze sbírky budou použity na důstojné zajištění Maruščina stáří.

Tímto bychom tedy chtěli ještě jednou moc poděkovat všem dárcům, kteří loni na podzim přispěli Marušce v rámci narozeninové sbírky. Udělali jste jí ohromnou radost a my si moc vážíme toho, že nám zachováváte svoji přízeň a umožňujete nám tak přinášet radost do životů lidí s mentálním znevýhodněniím.