V sobotu 7. září se POHODA účastnila hned dvou skvělých akcí a obě se vydařily na výbornou. Poslední slunečnou letní sobotu jsme trávili střídavě na Beach Help Cupu – charitativním volejbalovém turnaji, a na festivalu Braník Sobě, kde jsme v našem Pohodovém stánku připravili pro návštěvníky mýdlovou dílnu.

Beach Help Cup je akci, které se účastníme tradičně a rádi. Jde o charitativní turnaj, ve kterém profesionální týmy soutěží v plážovém i klasickém volejbale o peníze pro neziskové organizace A naše týmy letos hráli opravdu parádně – v beach volejbale pro nás tým Má to smysl vybojoval krásné 10. místo a na Antuce naší skvělí Neumíme to (kterým už budeme říkat jenom zkráceně UMÍ) po dramatickém souboji vyhráli 2. místo. Děkujeme, byli jste nejlepší! A doufáme, že jste si to s námi užili aspoň tak moc, jako my s vámi.

Druhou akcí byl festival Braník Sobě, kterého jsme se účastnili poprvé a doufáme, že ne naposled. O naší mýdlovou dílnu byl mezi návštěvníky velký zájem a spousta dětí i dospělých si odnesla domů na památku vlastnoručně vyrobené mýdlo. Někteří z návštěvníků si navíc ve stánku zakoupili naše Pohodová trička a výrobky z Pohodové dílničky, za čehož máme obří radost. Děkujeme organizátorům za pozvání a budeme se těšit na další ročník. A pokud jste nestihli nakoupit na Braníku, můžete to samozřejmě kdykoliv dohnat na našem e-shopu.