Novoročními předsevzetími si na sebe často šijeme pěkný bič. To si takhle jeden prvního ledna řekne, že nebude tolik jíst, pít alkohol a začne cvičit a druhého ledna už při sledování seriálů se sklenkou vína v jedné ruce a tatrankou v druhé propadá depresím, jak se v sobě zase zklamal, pročež je protivný na všechny členy domácnost včetně kočky.

Tak co si letos dát raději předsevzetí, které bude dělat radost vám i druhým? Dopřejte si v novém roce místo hladu a sebetrýznění skvělé zážitky a super partu a staňte se naším dobrovolníkem!

Poznáte spoustu skvělých lidí a třeba najdete i společníka na své oblíbené aktivity. Nemáte s kým jít do divadla nebo do kina? Rádi se procházíte v přírodě, ale nechce se vám chodit samotným? Chtěli byste jít pouštět draka, ale v jednom to není taková legrace? I u nás je spousta lidí, kterým chybí parťák!

Tak co se s někým takovým dát dohromady, udělat radost sobě i druhému a pomáhat skrz to, co vás opravdu baví? Zní vám to dobře? Tak udělejte první krok a napište nám na mail dobrovolnictvi@pohoda-help.cz, není se čeho bát!

Categories: Aktuality