Pomozte nám připravit Zdeňkovi krásné 70. narozeniny, jaké si po letech nelehkého života s mentálním znevýhodněním zaslouží. Pan Zdeněk jako jeden z mála našich klientů nemá rodinu, se kterou by svoje jubileum oslavil, pojďme se tedy stát pro tuhle chvíli jeho blízkými my a pomozme mu splnit jeho sny.

Pan Zdeněk zanedlouho oslaví 70. narozeniny a jako člověk s mentálním znevýhodněním má za sebou bohužel spoustu negativních a traumatizujících zážitků. Po smrti rodičů kvůli tehdejšímu systému skončil v psychiatrické léčebně v Bohnicích, kde byl nešťastný. Až po dlouhých 14 letech začal díky porevolučním změnám bydlet v chráněném bydlení POHODY, kde se mohl začít rozvíjet a věnovat se věcem, které ho baví a naplňují.

Jestli ale existuje životní období, na které pan Zdeněk vzpomíná opravdu rád, je to dětství strávené s rodinou v rodných Třebenicích a tyhle vzpomínky patří k jeho nejšťastnějším. A proto má velké narozeninové přání – vypravit se ještě jednou společně s přáteli z chráněného bydlení do rodné vsi, aby jim mohl ukázat milovaná místa svého dětství.

Abychom mohli Zdeňkův návrat do Třebenic zrealizovat, musíme zajistit dopravu autem, občerstvení a asistenční podporu jemu i jeho přátelům. To však není jediné, co by si Zdeněk přál. Rádi bychom mu darovali novou, větší televizi, protože kvůli zhoršenému zraku už na současnou téměř nevidí. Zbylé finance bychom věnovali na Zdeňkův odlehčovací pobyt ve Ville Valille, kam si každoročně jezdí odpočinout. Na dárek panu Zdeňkovi můžete přispět TADY.